Záhadný konec hvězdy Ulice: Zařízli jí kvůli spolupráci s konkurencí?

Tereza Bebarová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 11:25

Konkurenční boj mezi tuzemskými televizemi možná odnesla herečka Tereza Bebarová, která musela skončit v seriálu, s nímž byla spjatá dlouhých 15 let. Vaz jí prý mělo zlomit přijetí nabídky od konkurence.

Jak vás stars24.cz informoval, diváci Ulice se musí po 15 letech rozloučit s jednou ze zásadních postav, kterou hrála Tereza Bebarová, mj. moderátorka úspěšné kulinářské show Peče celá země na konkurenční České televizi. Právě v tom měl být podle zlých jazyků kámen úrazu.

Zdroje webu ahaonline.cz ze zákulisí televize naznačují, že se jí právě tato spolupráce mohla vymstít. „Producenti jí vyčítali spolupráci na Peče celá země. Jde o úspěšný projekt a vadí jim, že v něm Tereza vystupuje,“ uvedl člověk ze zákulisí.

Sama herečka se konkrétní odpovědi na důvod konce v seriálu obratně vyhnula, když pravdivost informace nevyloučila. „Tuhle informaci vám nemohu potvrdit, ale ani vyvrátit. Navíc takovouhle věc vám nikdo do očí neřekne,“ řekla zmíněnému serveru.

„Ze své strany mohu pouze říct, že já mám, co se týče učinkování v pořadu Peče celá země, svědomí čisté, protože v době, kdy jsem tento pořad podepisovala, mi na Nově smlouva končila, a navíc mi bylo řečeno, že moderace na konkurenční TV nikomu nevadí,“ dodala Bebarová.

Témata: Tereza Bebarová seriál Ulice