Dominika Gottová pokračuje ve válce: Rezková prý v této věci nehorázně lže!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 10:48

Dominika Gottová se pustila do vyřizování účtů přes média. Šárka Rezková nejspíš netušila, jak bude „odměněna“ za to, že dceři slavného zpěváka Karla Gotta poskytne střechu nad hlavou. V těchto dnech to zjišťuje.

Vděk za poskytnutí azylu po návratu do Česka už Dominika Gottová necítí, v posledních dnech se naopak prostřednictvím webu blesk.cz pustila se Šárkou Rezkovou do ostré slovní války. Jak se ukazuje, některé věci možná neproběhly tak, jak se dosud tradovalo.

Před několika dny kupříkladu vyšlo najevo, že se Šárka Rezková rozešla se svým snoubencem Mirkem. Zprvu to vypadalo, že k tomu výrazně přispěla přítomnost Dominiky v jejich domě, to však ona sama popřela. Teď navíc nejstarší dcera legendárního zpěváka přišla se šokujícím nařčením.

Známá zpěvačka podle ní měla za zády partnera chodit za tajným milencem, což Rezková striktně popírá. „Je nehorázné, jak dokáže Šárka lhát,“ kontrovala Gottová. „To, že má romského milence z Chebu, mi svěřovala hned několikrát a včera jsem se dočetla, jak tvrdí, že žádného neměla?!“ řekla pro blesk.cz. 

Muže se následně podařilo vypátrat. „Včera mi Šárka řekla, že se za mě stydí. Bojí se, že by jí zničilo kariéru to, že jsem cigán,“ prozradil portálu podnikatel Rudolf. O hodinu později už ale popíral, že by spolu kdy měli poměr. Tohle bude ještě zajímavé…

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková