Záhada kolem Ivety Bartošové (†48) a tajného dědictví? NOVÉ ŠOKUJÍCÍ ODHALENÍ!

Iveta Bartošová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 9:00 | Aktualizováno: 5. května 2020 13:35

Šest let po smrti Ivety Bartošové se opět řeší otázka dědictví. Jeden z bývalých partnerů přiznal, že se závětí zpěvačky se děly divné věci. Nové odhalení ukazuje, co se přesně stalo.

Ve dnech, kdy uplynulo šest let od smrti Ivety Bartošové (†48), se objevila informace o tajném dědictví pro jejího syna Artura Štaidla. Za překvapivou zprávou stál jeden z jejích bývalých partnerů, Ital Domenico Martucci. Ten nyní odhalil další podrobnosti o tom, co provedla jeho maminka.

Webu ahaonline.cz prozradil, že jeho maminka zpěvačku milovala jako svoji dceru, a tak se před lety rozhodla sepsat závěť Bartošové, aby její syn dostal sto procent dědictví. Českému notáři pak tvrdila, že ji sepsala sama Iveta během pobytu v Itálii, kde ji schovala do šuplíku.

Toto zjištění pořádně nadzvedlo vdovce Josefa Rychtáře. „Já věděl, že když před šesti lety začala prohlašovat, že našla Ivetinu závěť, lže,“ řekl kontroverzní muž po letech zmíněnému serveru.

Podle Rychtáře zpěvačka nemusela psát závěť, protože Arturovi vše odkázala v předmanželské smlouvě. Vdovec ji poskytl serveru, stejně jako dopis na rozloučenou napsaný žlutou fixou. Ten měla policie a po uzavření vyšetřování mi ho vrátila,“ dodal.

Témata: Iveta Bartošová artur štaidl Domenico Martucci Josef Rychtář