Jiřina Bohdalová o velkolepé oslavě za rok: Hlavně nic nezakřiknout!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 8:28

Jiřina Bohdalová měla o uplynulém víkendu 89. narozeniny, už nyní ale myslí na to, co bude za rok, kdy oslaví kulaté devadesátiny. Legendární herečka ale zároveň nechce nic zakřiknout.

Jiřina Bohdalová včera oslavila neuvěřitelné 89. narozeniny, naneštěstí v době, kdy je výrazně omezena možnost kontaktu s kamarády i fanoušky. Možná i proto se rozhodla, že letos neproběhne vůbec žádná oslava.

Tak alespoň odpověděla na otázku webu extra.cz, zdali bude slavit. „Nebudu. Opravdu nebudu, protože čekám na příští rok. To bude až to kulatý. Člověk by tu rád ještě byl,“ řekla zmíněnému serveru.

Podle dostupných informací už její dvorní režisér Zdeněk Zelenka přišel s nápadem, jak kulaté devadesátiny oslavit. Legendární herečku by rád dostal do pražské O2 arény, což by dozajista bylo něco naprosto výjimečného.

Ačkoliv si „Bohdalka“ připouští možnost, že může kdykoliv dojít na nejhorší, stále jí to myslí. „Podle duše bych tu mohla být, ale holt to zdravíčko si nevybírá, jak vidíte. Umírají i mladí. Takže každý máme svůj budík,“ dodala.

Témata: Jiřina Bohdalová