Veronika Arichteva: Takhle překvapila na prvního máje manžela!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 19:03

Veronika Arichteva a její manžel Biser si udělali největší radost už pár dní před svátkem zamilovaných. Na prvního máje ale oblíbená herečka překvapila svého partnera osobním dárkem.

Pro Veroniku Arichtevu a jejího manžela Bisera byl letošní svátek zamilovaných výjimečný a nezapomenutelný, je to totiž stále jen pár dnů, co na sociální síti oznámili, že se jejich rodina brzy rozroste o dalšího člena.

Oznámení přišlo v době, kdy spolu navíc tráví víc času než obvykle a podle úspěšného filmového a seriálového režiséra si to spolu užívají. Další důkaz o tom poskytli právě na prvního máje.

Oba se totiž navzájem překvapili. „Dostal jste někdo překvapení k tomu dnešnímu dni, kromě oparu? Já palačinky. A Bisi dostal taky dárek. Na tajňocha jsem ho teď vyráběla několik večerů. Naší knížku vzpomínek,“ prozradila herečka na instagramu.

„Před 7 lety jsem začala sbírat předměty doličný. Naše první lístky do kina, divadla, účet z hotelu z prvního rande i ten účet ze svatby, výkres rekonstrukce Slivence, letenky a mapy z dovolenejch a samozřejmě první ultrazvuk,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva