Iveta Bartošová (†48) šest let po smrti: Tohle si syn Artur nezaslouží!

Iveta Bartošová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 14:08

Ve středu to bylo šest let, co Iveta Bartošová spáchala sebevraždu. Jedné věci se od té doby její syn Artur stále nedočkal, ačkoliv by mu podle mnoha lidí měla náležet už dávno. O čem je řeč?

V tomto týdnu uplynulo šest let od tragické smrti Ivety Bartošové (†48) pod koly vlaku v pražské Uhříněvsi. Zanechala tu po sobě syna Artura, který se v těchto dnech dozvěděl, že by mohl získat dědictví od rodiny jednoho z bývalých maminčiných partnerů.

Pravdou však je, že mu stále nebylo vydáno něco, co by mu asi z logiky věci mělo náležet. Vdovec Josef Rychtář přiznal, že ostatky oblíbené zpěvačky stále nenechal uložit do hrobu.  „Ivetku s urnou mám raději stále doma,“ řekl webu ahaonline.cz.

Arturova chůva Golda, která chlapce brala jako vlastního vnoučka, již loni vyjádřila rozčarování nad tím, že urnu má v držení kontroverzní podnikatel. Sama tehdy uvedla, že ani nechodí k hrobu, který nechal vdovec zřídit. 

„Myslím, že je to velmi špatně, především vůči Arturovi. Kdo jiný má větší nárok na mámu než dítě? Vzít takhle Ivetu Arturovi, tak to se opravdu nedělá, na to nemá právo absolutně nikdo. I na mrtvou mámu má dítě nárok!“ nechala se slyšet před rokem.

Témata: artur štaidl Iveta Bartošová Josef Rychtář