Nekonečné Ulici zasadili další ránu: Hvězda seriálu už se do něj nevrátí!

Tereza Bebarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 9:38

Nova musela přestat vysílat Ulici, protože kvůli koronaviru přestaly vznikat nové epizody. Když začalo svítat na lepší časy, přišla další rána. Jedna z hvězd seriálu už se na plac nevrátí.

Natáčení seriálu Ulice by se mohlo znovu obnovit, jelikož hercům bylo před pár dny opět umožněno vystupovat za určitých podmínek bez roušek. Jenže jedna herečka, která s ní byla neodmyslitelně spjata, už se před kamerou stoprocentně neobjeví.

Tereza Bebarová oznámila svůj odchod na sociální síti. „Odcházím ze seriálu Ulice. Po vzájemné dohodě, s vedením seriálu, jsem se rozhodla ukončit od začátku května spolupráci s tímto projektem,“ napsala.

Moderátorka show Peče celá země bude na předchozí roky vzpomínat v dobrém. „Bylo to krásných 15 let. Dozvídáte se to zde, na mém Instagramu, jako první,“ svěřila se fanouškům.

„Tímto bych chtěla poděkovat všem svým fanouškům, všem kteří měli postavu Světlany rádi. Děkuji za přízeň, podporu, děkuji za to, že jsem se s Vámi mohla setkávat, že jsem Vás mohla bavit. Také děkuji svým kolegům a přeji Vám, mnoho zajímavých zápletek,“ dodala Bebarová.

Témata: Tereza Bebarová seriál Ulice