Leoš Mareš s miminkem: Komu ho vzal?

Leoš Mareš 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 21:58

Leoš Mareš ukázal na sociální síti krásné miminko, sám má přitom dva o dost starší syny. Fanoušky proto pochopitelně zajímalo, komu roztomilé batole sebral. Odpověď vás nejspíš nepřekvapí.

Leoš Mareš dnes opravdu překvapil fanoušky snímkem s malým batoletem, chlapečkem. On sám má sice s bývalou manželkou syny Jakuba a Matěje, ti už jsou ale výrazně starší. Komu tedy dítě na fotce vzal?

V popisku to oblíbený moderátor a strejda v jedné osobě prozradil. „Já a synovec Oliver Hezucký,“ okomentoval fotografii. Roztomilého kluka si tedy půjčil od svého kolegy z rádia, který se stal poprvé otcem až v 49 letech.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Kvě 2, 2020 v 12:32 PDT

Hezuckému a jeho ženě se vytoužené dítě narodilo pár dní před Vánocemi a několik měsíců poté, co se vzali. Manželka Nikola předtím přiznala, že čtyřikrát potratila, napopáté ale všechno dobře dopadlo.

Také Mareš s nynější manželkou Monikou před časem o společném dítěti promluvili na sociální síti. „Někdy je potřeba i štěstí,“ vysvětloval Mareš lidem, jak se věci mají. „To se nedá naplánovat,“ posteskla si jeho žena. 

Témata: Leoš Mareš Patrik Hezucký