Jiří Krampol nespustí Hanku z očí: Bylo to drsný!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 18:42

Jiří Krampol bude na tento týden vzpomínat v dobrém. Právě když si stěžoval na samotu, rozhodli lékaři o propuštění jeho ženy z léčebny domů. Hance ale vzkázal, že to nebude mít lehké.

Jiří Krampol se konečně dočkal a od tohoto týdne má doma společnost. Lékaři totiž souhlasili a propustili jeho manželku Hanku po čtyřměsíčním pobytu z léčebny. On teď doufá, že je všem problémům konec.

„Neumím být sám a teď to byly strašně dlouhé měsíce. Jsem moc rád, že mám Haničku doma. A fakt věřím, že se poučila. Tenhle pobyt byl kvůli covidu devatenáct hodně drsný,“ svěřil se webu ahaonline.cz.

Manželku teď populární bavič nechce spustit z očí, a to ani při práci. Přitom právě v těchto dnech přichystal pro televizi nový pořad. „Hanička bude pochopitelně u natáčení, přece ji nenechám samotnou,“ prohlásil Krampol.

Herec a moderátor má pochopitelně obavy, aby Hanka opět nezačala kouřit. Ona ale tvrdí, že se polepšila. „Opravdu už se na cigarety ani nepodívám. Dělají mi špatně na vředy,“ ujistila po propuštění.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová