Jiřina Bohdalová: Chtějí ji dostat do domova důchodců!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 14:22 | Aktualizováno: 3. května 2020 21:16

Jiřina Bohdalová zítra oslaví 89. narozeniny, už dávno tedy mohla být v důchodu. Slavná herečka je ale dál pracovně aktivní, a tak si ji nikdo neumí představit v domově důchodců. Jenže někdo má jiný plán.

Každý, kdo v poslední době viděl Jiřinu Bohdalovou, by jistě potvrdil, že na svůj věk je neuvěřitelně vitální. Je opravdu těžké si ji představit v domově důchodců. Přesto někdo s takovou myšlenkou přišel.

Konkrétně to byl její dvorní režisér Zdeněk Zelenka, řeč byla ovšem o filmu. „Chci dopsat komedii Inspektoři ze záhrobí, ve které tři obyvatelé domova seniorů vyšetřují nejednu záhadu, čímž naprosto komplikují práci skutečné kriminálce,“ prozradil filmař webu blesk.cz.

O obsazení připravovaného snímku má Zelenka částečně jasno. Legendární herečka v něm prostě nemůže chybět. „Nejenom ona, ale také Viktor Preiss a František Němec,“ prozradil Zelenka.

Bohdalová příští rok oslaví neuvěřitelné 90. narozeniny a její oblíbený režisér má zajímavý plán. Jak vás stars24.cz informoval, napadla ho oslava jubilea v pražské O2 aréně.

Témata: Jiřina Bohdalová