Dominika Gottová VE VÁLCE s Rezkovou a jejím ex! Takhle se odvděčila?

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 8:29

Šárka Rezková se před pár měsíci rozhodla pomoci navrátivší se Dominice Gottové, v těchto dnech toho ale možná začíná litovat. Nejstarší dcera slavného zpěváka se totiž začala chovat dost nevděčně.

Když se Dominika Gottová koncem loňského roku vrátila do Česka, neměla kde složit hlavu. Třeba na Bertramce se hlásit nemohla. Střechu nad hlavou jí nakonec poskytli Šárka Rezková a její partner.

Teprve před několika dny vyšlo najevo, že poté, co se nejstarší dcera legendárního zpěváka odstěhovala do vlastního bytu v pražských Vysočanech, se zpěvačka s přítelem rozešla, ačkoliv se loni zasnoubili. Mirek se vzápětí pustil do slovní války s Dominikou.

Podle webu blesk.cz ji vyvolalo vydání knihy Můj táta Karel. Rezková v ní uvedla, že Gottová prohrává svůj boj se závislostí na alkoholu a měla by podstoupit léčbu. Dominika vrátila úder, když prohlásila, že po ní Šárka chtěla stotisícovou půjčku. Když je nedostala, prý na ní zanevřela. 

Na to musel bývalý partner Rezkové striktně reagovat. „Dominika vypouští lživé informace o naší rodině. Rozhovor jsem četl a můžu podepsat každé slovo, které jsem řekl. Ani v nejmenším jsme nechtěli Dominiku poškodit. Spíš aby si uvědomila, že má velký problém,“ vzkázal Mirek prostřednictvím zmíněného serveru.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková