Lucie Bílá vzbudila závist! Tohle ale museli všichni čekat!

Lucie Bílá a Radek Filipi 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 21:56 | Aktualizováno: 2. května 2020 20:04

Lucie Bílá na prvního máje zveřejnila na sociální síti fotku, kterou však u některých fanoušků nečekaně vzbudila závist. V tento den přitom takový snímek museli na jejím profilu všichni čekat.

Lucie Bílá má za sebou dvě nepovedená manželství s hudebníky, proto se jí celkem příčí téma svatby se současným přítelem Radkem Filipim, ačkoliv ten z její branže není. Jinak ale po jeho boku září štěstím.

Další důkaz o tom na sociální síti poskytla prvního máje, tedy v den svátku zamilovaných, když na instagramu zveřejnila fotku polibku. „Hledali jsme, až jsme našli,“ napsala populární zpěvačka.

Fanoušci pochopitelně nový snímek s vděkem přijali, ačkoliv některým lidem připomněla, že jim se až tak nedaří. „Tiše závidím, i když se to nemá. Třeba to taky ještě někdy zažiju,“ zní jeden z komentářů. 

Bílá nedávno svatbu se svalovcem do budoucna úplně nevyloučila. „Nikdy neříkám nikdy, ale jestli mohu mluvit za sebe, tak jsem teď opravdu tak šťastná a spokojená, že po ničem víc netoužím. To abych nebyla jako ta rybářova žena, co chtěla všechno a neměla pak nic,“ nechala se slyšet.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi