Veronika Kopřivová o současné situaci: Jedna zásadní věc jí schází!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 20:36

Veroniku Kopřivovou zaskočila současná situace stejně jako všechny ostatní, ona se ale dokázala rychle přizpůsobit. Přesto přiznala, že některé věci z doby před koronavirem jí stále schází.

Veronika Kopřivová se poměrně rychle sžila s novou situací, kterou přinesla do Česka epidemie nového koronaviru. Přizpůsobila jí např. podnikání, když začala šít a prodávat roušky. Na některé věci si ale zvyká jen těžko.

Ve čtvrtek na sociální síti přiznala, že touto roční dobou byla zvyklá být v zahraničí. „V tento den čtyři roky zpět na Floridě, tři roky zpět na Jamajce, dva roky zpět v Miláně, rok zpět na Lanzarote, dnes v Čechách,“ zavzpomínala.

„Mám se dobře, mám lásku, práci, pod rouškou nosím usměv, hlavně jsem zdravá a to i moji blízcí. Děkuji! Neznamená to ovšem, že se mě situace nedotýká a nechává mě chladnou,“ konstatovala na instagramu.

„Situace omezuje moji firmu, ale hlavně ten ‘pocit’ svobody, na který jsem si zvykla jako většina z nás. Co Vám chybí nejvíc? Mně cestování a ‘ten pocit’ svobody... jo a úsměvy lidí,“ posteskla si modelka.

Témata: Veronika Kopřivová