Charlotte Gottová slavila narozeniny poprvé bez táty! Kdyby to Mistr viděl…

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 19:58

Charlotte Gottová slavila posledního dubnového dne narozeniny poprvé bez táty. Kdyby však Karel Gott viděl, co se píše v Česku i na Slovensku, byl by dozajista hrdý.

Charlotte Gottová včera poprvé slavila narozeniny - již čtrnácté - bez svého milovaného tatínka Karla Gotta (†80), který zemřel loni v říjnu. Ještě předtím s ním alespoň stihla nazpívat veleúspěšný hit Srdce nehasnou. 

Jejího talentu si díky písničce všimli i na Slovensku, kde její narozeniny některá média rovněž připomínala. „Právě ona byla ta, ve které se Mistr viděl. Děvčátko zdědilo jedinečný talent - nádherně zpívá, je jí blízké herectví a dokáže si získat publikum, a to už od útlého věku,“ píše web aktuality.sk.

Slovenský server připomněl, že by Charlotte dle dostupných informací měla vystoupit na prosincové Poctě Karlu Gottovi v pražské O2 aréně. Autor článku také konstatoval, že obě mladší dcery se Gottovi a jeho ženě Ivaně „povedly“.

„I navzdory tomu, že zpěvákovi mnozí vyčítali, že se těsně před sedmdesátkou stane otcem, on si svoje nejmladší dcerky užíval o hodně víc, než jeho mladší kolegové, rodina byla na prvním místě,“ stojí ve článku.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott