Šest let po smrti Ivety Bartošové (†48) přišel ŠOK: Tajné dědictví pro Artura!

Iveta Bartošová se synem Arturem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 14:00 | Aktualizováno: 5. května 2020 21:14

Pozůstalí po Ivetě Bartošové nejspíš nečekali, že by se ještě šest let po její smrti mohli dozvědět něco nového. Ale stalo se... V médiích se objevila informace o dědictví pro jejího syna Artura.

V tomto týdnu uplynulo šest let od tragické smrti Ivety Bartošové pod koly vlaku v pražské Uhříněvsi. Sympatická blondýnka jistě chybí i Italovi Domenicu Martuccimu, jednomu z mnoha jejích partnerů v posledních letech života.

„Zůstane mi krásný pocit, že jsem ji udělal šťastnou aspoň na těch pár měsíců, co jsme spolu chodili. Fotky mluvily za všechno,“ zavzpomínal pro extra.cz na společně strávený čas. Pak ale všem vyrazil dech něčím úplně jiným.

Martucci totiž ukázal, jak moc mu záleží na Ivetině jediném synovi Arturovi, jehož otcem je legendární hudebník a spolupracovník Karla Gotta (†80) Ladislav Štaidl. Ital se v jeho prospěch hodlá vzdát dědictví, které by mu jinak náleželo.

„Po její smrti mám radost, že jsem mohl pomoct jejímu synovi. Na začátku pandemie mi totiž moje maminka sdělila, že předělala závěť, aby Artur mohl dostat sto procent jejího majetku. Ivetu milovala jako dceru,“ šokoval Domenico. 

Témata: Domenico Martucci Iveta Bartošová artur štaidl