Dagmar Havlová měla koronavirus? Možná už před rokem, šokuje!

Dagmar Havlová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 8:28

Známým osobnostem se v Česku nákaza koronavirem vesměs vyhýbala. Až nyní se rozhodla promluvit bývalá první dáma Dagmar Havlová. Slavná herečka pojala podezření, že si nemocí covid-19 prošla.

Když v Česku vypukla epidemie koronaviru a panoval akutní nedostatek ochranných prostředků pro zdravotníky, Dagmar Havlová patřila k prvním známým osobnostem, které začaly šít roušky. Hrála v tom roli osobní zkušenost?

Dost možná ano. Bývalá první dáma má totiž podezření, že infekci také prodělala. „Měla jsem to celý měsíc. Nedýchala jsem. Byly to zkrátka stejné příznaky, o jakých se hovoří teď,“ svěřila se dle webu blesk.cz v podcastu kolegyně Terezy Ramba. 

Ramba to potvrdila. Záhadná nemoc se prý rozšířila mezi herci během natáčení úspěšně komedie Vlastníci. Kromě nich se nakazili i Vojta Kotek nebo Klára Melíšková. „Dost možná jsme si tím prošli už před rokem,“ prohlásila slavná herečka.

„Nemohla jsem dýchat. Vůbec to nešlo samovolně,“ popsala Havlová průběh nemoci. Ramba ji alespoň uklidnila slovy, že teď už jistě má spoustu protilátek.

Témata: Dagmar Havlová Tereza Voříšková