Milan Drobný po propuštění z nemocnice: Přáli mu to nejhorší!

Milan Drobný, český zpěvák a producent.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 15:06

Milan Drobný se po jisté odmlce, která byla způsobená zdravotními problémy, ozval fanouškům, vzkaz si však připravil i pro lidi, kteří k nim určitě nepatří. Zpěvák se totiž svěřil, že mu někdo přál to nejhorší.

Milan Drobný v poslední době nechvalně proslul tím, že dlouholetému kamarádovi Karlu Gottovi (†80) dělal v závěru života prakticky jen těžkosti. Jemu samotnému se však v uplynulých měsících také přitížilo, a to hned několikrát.

Oblíbený zpěvák o tom informoval fanoušky před pár týdny na svých webových stránkách. „Jsme v těžké době, kterou nikdo z nás nezažil. I já jsem byl v nemocnici,“ napsal doslova. Brzy ale vysvětlil, že to nijak nesouviselo s pandemií nemoci covid-19.

„Nejdříve koncem ledna se salmonelou, a aby toho nebylo málo, tak za měsíc jsem dostal trombózu a plicní embolii. Vše jsem překonal, za vydatné pomoci lékařů nemocnice Na Bulovce i díky mé ženě Danušce,“ svěřil se.

„Nyní jsem ale už v pořádku, a tak chci pro vás všechny, kteří jste mi drželi palce, ale i ostatním, třeba i člověku, který mi napsal, abych radši chcípnul, zahrát a zazpívat pár písniček. Cítím to jako takový dluh,“ vzkázal Drobný.

Témata: Milan Drobný