Josef Rychtář na Ivetu nezapomněl: Výročí poskvrnil ignorováním nařízení!

Josef Rychtář 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 10:33

Měl štěstí, že si toho nikdo nevšiml! Josef Rychtář nezapomněl uctít v den výročí její smrti památku tragicky zesnulé Ivety Bartošové. Pietní atmosféru však poskvrnil ignorováním vládních nařízení proti šíření koronaviru.

Včera uplynulo už šest let, co se pod vlakem rozhodla ukončit svůj život Iveta Bartošová (†48). Na místo tragédie se proto ve středu vydal její poslední životní partner Josef Rychtář, jemuž dělal doprovod kamarád Petr.

„Ke kolejím do Uhříněvsi nechodím pouze v den Ivetčiny smrti, ale každý měsíc,“ vysvětlil webu ahaonline.cz vdovec, jehož kroky nevedly pouze na trať na okraji Prahy, ale i na zpěvaččin hrob v nedalekých Říčanech.

V něm nejsou ostatky slavné zpěvačky uloženy ani po letech od tragické smrti. Podle Rychtáře se k tomu navíc rozhodně neschyluje. „Ivetku s urnou mám raději stále doma,“ svěřil se kontroverzní podnikatel.

Přítomné novináře mimo jiné překvapil tím, že navzdory nařízení neměl žádnou ochranu obličeje. Roušku prý zásadně nenosí a nikdo ho nepřinutí, aby s tím začal. „Pokud to chytím, k doktorovi nepůjdu ani náhodou! Naopak to pojmu jako příležitost dostat se rychle za Ivetkou,“ prohlásil.

Témata: Josef Rychtář Iveta Bartošová