Ewa Farna: Ptejte se, vyzvala fanoušky! Jen ne na tohle!

Ewa Farna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 9:56

Ewa Farna v této nelehké době přišla o osobní kontakt s fanoušky, naštěstí před lety někdo stvořil sociální sítě, které na současné situaci profitují. K chatování s příznivci je využívá i oblíbená zpěvačka. Jenže ne všechno se jí úplně líbí.

Také Ewa Farna se zařadila mezi interprety, kteří vystoupením zpestřili život klientům domova důchodců. Nebudeme si však nalhávat, že právě ti jsou jejími běžnými fanoušky. I s těmi se však maminka malého Artura snaží zůstat v kontaktu.

Sympatická zpěvačka našla jeden způsob, jak je to možné. „Ok, ok, mám na vás prosbu o otázky! Odpovím na ty nejzajímavější. Upřímně,“ slibovala hned na úvod. Jenže brzy se ukázalo, že úplně všechna témata možná nejsou.

„Neptejte se na to, kolik vážím. Pojďme dát fakt showbusiness, můj vztah k: lifestyle, backstage… Poznám Vás skrze otázky a Vy mě skrze odpovědi na ně. Kdo se stydí, napíše zprávu do zpráv, autora otázky tedy nezveřejním,“ dodala Ewa.

Farna se každopádně jistě těší na to, až se bude s fanoušky moci znovu potkávat osobně na koncertech či festivalech. Kdy bude něco takového znovu možné, ale zatím není zcela jasno.

Témata: Ewa Farna