Andrea Pomeje překvapila slovy o rozchodu: V novém domě to začalo skřípat?

Andrea Pomeje a Petr Plaček u vánočního stromku 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 12:10

Andrea Pomeje po letech opustila Prahu a přestěhovala se do domu, který pro ně postavil její přítel Petr Plaček. Jenže dýdžejka již po pár dnech překvapila vážně míněnými slovy o možnosti rozchodu.

Andrea Pomeje už nějaký čas avizovala, že se rozloučí s Prahou a přestěhuje se s partnerem Petrem Plačkem na klidnou vesnici. Hlavní město už sice opustila, ale ve vlastním bydlí zatím jen tak napůl. Ještě totiž není zařízená koupelna, což přináší komplikace. „Chodíme sem přespávat, ale když jsme bez WC, není to úplně ideální,“ přiznala webu extra.cz.

Se svalovcem proto pendlují mezi svým a domem jeho rodičů. Novostavba prý není nijak výstřední, jsou v ní dva pokoje, ložnice, pracovna a obývák s kuchyní, zkrátka tak akorát všechno, co je pro život potřeba.

Hypotéku na dům si vzal Plaček, který ho i vlastníma rukama stavěl. „Hodně toho udělal s rodinou a kamarády svépomocí. A za sebe to beru tak, že je to dům Péti,“ vysvětlila krásná dýdžejka serveru.

Zajímavé však je, že na závěr v podstatě připustila, že v koutku duše počítá s možností rozchodu. „Radši budu dávat peníze jemu, než někomu cizímu v nájmu. Kdyby nedejbože došlo k nejhoršímu, asi to nijak zpětně řešit nebudu,“ dodala Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček