Agáta Prachařová slavila narozeniny se dvěma muži! A co Prachař?

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 10:46

Agáta Prachařová slavila v úterý narozeniny a domů si pozvala téměř ryze pánskou společnost. Dvojnásobná maminka odhalila jejich identitu a řekla, jak to teď má s manželem Jakubem Prachařem.

Agáta Prachařová včera oslavila půlkulaté 35. narozeniny, na nějakou velkou oslavu ale mohla vzhledem k tomu, co se děje v Česku i ve světě, zapomenout. Jen pár lidí jí mohlo přijít popřát osobně, ostatní museli poslat zprávu.

Dvojnásobná maminka ale přiznala, že za ní a dětmi přijdou hned dvě pánské návštěvy. Však Agáta před několika dny ukázala nového přítele. „Nic velkého dělat nebudu, večer přijdou moji dva bráchové, máma se ségrou jsou v karanténě, babička taky nemůže, tak aspoň takhle,“ svěřila se webu blesk.cz.

Podle zmíněného serveru dostala od partnera alespoň kytku, zatímco od manžela a otce jejich dcery Jakuba Prachaře nic nečekala. „Jako vtip dobrý, ale fakt ne. Doufám, že tenhle rok bude o dost lepší než ten loňský,“ dodala moderátorka a bývalá modelka.

Právě od minulého roku se táhne rozvod manželů Prachařových, který by se však podle posledních informací měl snad pomalu chýlit ke zdárnému konci. Oba mezi sebou řeší jen majetkové a finanční vyrovnání.

Témata: Agáta Hanychová