Hana Krampolová ještě úplně nevyvázla: Musí pod kudlu!

Hana Krampolová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 9:27

Hana Krampolová ještě úplný pokoj od lékařů nemá, i když dostala svolení k propuštění z léčebny. Vychází však najevo, že už brzy bude muset pod kudlu kvůli přetrvávajícím problémům s pohybovým aparátem.

Hanu Krampolovou včera po čtyřměsíčním pobytu v léčebně konečně propustili domů. Lékařů se tím ale nadobro nezbavila. Už teď je jasné, že je sama bude muset opět vyhledat kvůli přetrvávajícím problémům s dolními končetinami.

Manželku známého herce a moderátora bolí levá noha, proto má velké problémy s chůzí. Rozhodně jí navíc nepomohlo, že si v lednu přímo v nemocnici přivodila další úraz. Při přemisťování na postel si zlomila stydkou kost.

„Měli mi právě v dubnu vyndávat šrouby, které mi voperovali v roce 2012. Jenže kvůli karanténě jsem přišla o termín, mrzí mě to,“ prozradila webu ahaonline.cz, co ji v budoucnu čeká. „Teď tam musíme s Jiříčkem zavolat, co a jak,“ dodala Krampolová.

Podle Jiřího Krampola se jinak zdravotní stav jeho ženy zlepšil už dávno, na cigaretu prý nesáhla přinejmenším tři měsíce. Ona sama slíbila, že už se na ně ani nepodívá, protože jí dělají špatně na vředy.

Témata: Hana Krampolová