Lucie Vondráčková prozradila tajemství: Bez koho si to doma neumí představit?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2020 12:05

Lucie Vondráčková zůstává od rozchodu s Tomášem Plekancem nezadaná, ačkoliv se kolem ní od té doby motalo mnoho mužů. Herečka a zpěvačka teď prozradila tajemství, když řekla, bez koho si neumí představit pravý domov.

O tom, že Lucii Vondráčkové záleží na zvířatech, zvlášť pak na kočkách, jsme se přesvědčili jen před pár dny. To sdílela na sociální síti akutní kočičí zprávu z útulku ve středočeských Klecanech, kde si všimli, že v dubnu lidí nezačali nosit nechtěná koťátka, jak to bývá touto roční dobou běžné.

„Zjišťovala jsem, čím to je, a zjistila, že většina útulků sděluje, že nepřijímá ani nevydává v souvislosti s koronavirem. Bojíme se, že tohle už stálo a bude stát mnoho letošních koťátek život, protože nálezci nebo ti, kdo je nechtějí, nebudou vědět kam s nimi a nechají je umřít,“ napsala paní z útulku.

Takový osud by oblíbená herečka a zpěvačka nepřála žádné kočičce. S jedním čtyřnohým mazlíčkem se nechala vyfotit a snímek zveřejnila na svém instagramovém profilu s všeříkajícím komentářem.

„Vrnící spokojenost,“ vzkázala Lucie fanouškům a ještě doplnila jednu větu v angličtině. „Domov bez kočky je jenom dům,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková