Těhotná Veronika Arichteva: Přiznala, čeho se začala bát!

Veronika Arichteva v roušce 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2020 9:35

Veronika Arichteva před několika dny oznámila, že je těhotná, což samozřejmě trochu změnilo její vnímání toho, co se kolem ní děje. Sympatická herečka přiznala, čeho se teď bojí víc než kdy dřív.

Včera to byl týden, co Veronika Arichteva potvrdila, že je těhotná. Už předtím se o tom spekulovalo, teoriím nahrál i fakt, že se nastávající maminka chovala velice opatrně. S natáčením seriálu Slunečná přestala ještě dříve, než ho zcela zastavila televize Prima. Vyhlídky na jeho pokračovaní jsou zatím v nedohlednu.

Oblíbená herečka uvedla, že by ráda točila dál, ale kvůli pandemii není nic jasné. „Miminko je teď nejdůležitější, ale pokud se situace uklidní a ukáže, že pro mě natáčení jako pro těhotnou není rizikové, tak bych samozřejmě ráda točila. Kdybych nebyla těhotná, tak to tolik neřeším, ale přiznám se, že se docela bojím,“ řekla dle webu idnes.cz.

Tvůrci oblíbeného seriálu přitom v dějové lince dopředu zohlednili plány Veroniky a jejího manžela Bisera, úspěšného režiséra. S těhotenstvím jedné z hlavních hereček tak v podstatě nemají žádný problém.

„Producenti mě oslovili, jestli bych nechtěla hrát ve Slunečné, s díky jsem odmítla, protože jsme s manželem plánovali rodinu a přišlo mi fér to říct hned na začátku. Přesto mi zavolali znovu a řekli, že u Denisy plánují, že tato postavu bude těhotná,“ prozradila Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva seriál Slunečná