Hana Krampolová: Po 4 měsících přišel zásadní zlom!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2020 8:28

Haně Krampolové osud v poslední době moc nepřál, kvůli přetrvávajícím problémům byla zavřená v léčebně, navíc si přivodila vážný úraz. Po čtyřech měsících ale konečně přišel zásadní zlom.

Velkou zkouškou pro psychiku Hany Krampolové byly poslední týdny, kdy lékaři rozhodli, že všichni pacienti zůstanou uzavřeni na pokojích. Všechno ale nasvědčuje tomu, že manželka známého baviče Jiřího Krampola obstála a dočkala se zasloužené odměny.

Doktoři svolili a po čtyřměsíčním pobytu ji pouští domů. „Jsem šťastná. Jiříček mě vyzvedne a pojedeme si pro Žanetku,“ řekla webu ahaonline.cz natěšená Hanka, která slibuje, že už se nadobro polepšila.

„Opravdu už se na cigarety ani nepodívám. Dělají mi špatně na vředy,“ ujišťuje Krampolová, které by to všichni rádi věřili. Především její manžel Jiří Krampol se však jistě bude mít na pozoru, o další nepříjemnosti už téměř jistě nestojí.

Hanka se dala dohromady i po zlomenině stydké kosti, kterou si nešťastně přivodila v nemocnici. „Rentgen ukázal, že už jsem v pořádku. Chodím pár neděl bez chodítka. Ale ono se stejně chodit nedá, není kam, nikam kvůli nákaze nesmíme,“ dodala.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol