Timo Tolkki zuří: Co si to dovolují? Pak vytáhl Karla Gotta!

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 20:26 | Aktualizováno: 28. dubna 2020 12:46

I když je Timo Tolkki momentálně na druhém konci světa, stále bedlivě sleduje, co se děje u nás v Česku. Tentokrát ho jedna věc pořádně naštvala. Na svou obranu vytáhl i jméno Karla Gotta.

I když žije Timo Tolkki momentálně v Mexiku, pořád sleduje, co se o něm píše v českých médiích. O uplynulém víkendu mu hnul žlučí článek na webu blesk.cz s titulkem „Gottová i manžel Timo ukázali bydlení: On jen děsivou špínu a binec!“.

„Nebyl jsem v airbnb bytě už asi týden. Mám tady v Monterrey krásný byt, tak mi klidně berte fotky a dávejte si je do vašeho magazínu, protože je mi to úplně jedno. Doufám, že se vám duch Karla Gotta pomstí,“ vzkázal redakci serveru manžel Dominiky Gottové.

Finský hudebník tvrdí, že pravda o jeho životě v Americe je úplně jiná. „Přestaňte o mě šířit lži nebo vám garantuji, že prohrajete. Říkám vám to naposledy. Nechcete mě za nepřítele!“ napsal na facebooku.

Na závěr se ještě jednou zaštítil jménem legendárního zpěváka, který nás loni v říjnu opustil. „Štve mě, že vás v České republice musím zklamat, ale tenhle muž Karel (Gott) byl opravdový gentleman a můj přítel,“ dodal Tolkki.

Témata: Timo Tolkki Karel Gott