Alena Šeredová vyhlíží porod i cestu domů! Kdy se podívá do Česka?

Alena Šeredová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 14:08

Alena Šeredová se již brzy stane trojnásobnou maminkou, na třetí pokus se jí narodí dcera, která by se mohla vydat v jejích stopách. Modelka by holčičku ráda ukázala rodičům v Česku. Bude však možné se sem dostat?

Koncem ledna Alena Šeredová oznámila, že je potřetí těhotná. Třetí dítě bude mít jiného tatínka než první dvě. Zatímco oba syny má kráska s fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem, holčičky se dočkala až se současným partnerem, italským miliardářem Alessandrem Nasim.

Modelka vyhlíží nejen porod, ale i cestu domů do Česka, která je zatím v nedohlednu. Itálie totiž patří k zemím nejvíce postiženým epidemií nového koronaviru. Nastávající maminka přitom počítá s tím, že dceru přijede ukázat rodičům.

„Jen co nám to situace dovolí, můžeme vyrazit za babi do Prahy. Teď na to mám parádní skládací kočárek, který vezmou i na palubu letadla. Ještě mi do něj teda chybí princezna,“ napsala před několika dny na instagramu.

Nejprve ale musí dcera přijít na svět. Podle dnes zveřejněné fotografie bříška to vypadá, že se termín porodu neodvratně blíží. „To je vana. Slon to bude,“ komentoval snímek s humorem její bývalý přítel Bořek Slezáček.

Témata: Alena Šeredová