Dominika Gottová se přičinila o další ROZCHOD: Nešlo to ustát!

Šárka Rezková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 12:50 | Aktualizováno: 29. dubna 2020 20:24

Tohle si Dominika Gottová za rámeček nedá! Dcera legendárního Karla Gotta se výrazně přičinila o rozchod kamarádky Šárky Rezkové s jejím snoubencem. Sama přitom stále řeší rozvod s manželem Timem.

Když se Dominika Gottová koncem minulého roku vrátila do Česka, poskytla jí střechu nad hlavou kamarádka Šárka Rezková se svým partnerem. Zpěvačka přiznala, že pozornost hodně soustředili na vzácnou návštěvu, což jejich vztahu vůbec neprospělo.

Jak vás stars24.cz informoval, vztah se rozhodli restartovat poté, co se Gottová přestěhovala do vlastního bytu v pražských Vysočanech. Podle Rezkové jim měli být zase dobře, jelikož si všechno vyříkali a začali odstraňovat chyby. Jenže…

Podle webu super.cz naopak došlo po 16 letech vztahu a loňských zásnubách k rozchodu. „Po delší krizi jsme se rozhodli, že půjdeme od sebe. Snažili jsme se to ustát, ale nepodařilo se to. Nechceme jeden druhého trápit,“ řekla Rezková dle serveru deníku Aha!.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka se tak přičinila o další rozchod. Sluší se totiž připomenout, že stále ještě zcela nevyřešila rozvod s manželem Timem Tolkkim, který ji shodou okolností přivedl do jednoho domu s Rezkovou a jejím snoubencem.

Témata: Šárka Rezková Dominika Gottová