Josef Laufer to musí dát: Vzkazy kolegů vás chytnou za srdce!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 9:48

Josef Laufer už několik týdnů leží v nemocnici a jeho zdravotní stav se zatím nijak zásadně nemění. Jeho kolegové však věří, že se již brzy změní k lepšímu. Co kamarádi legendárnímu zpěvákovi vzkazují?

Osmdesátiletý Josef Laufer už je přes měsíc v jedné z pražských nemocnic v umělém spánku, do kterého jej lékaři uvedli po operaci srdce a zatím se ještě nepokusili ho probudit. Obavy z nejhoršího se snaží zahnat příbuzní i přátelé.

Hodně na něj myslí např. v Divadle Broadway, kde má v září mít premiéru muzikál určený pro děti, na kterém se legendární zpěvák a herec podílel. V divadle si nikdo neumí představit, že by u toho Josef nebyl.

„I kdyby nám premiéru neposunul koronavirus, tak bychom ji přeložili na pozdější termín kvůli Pepíkovi. Věřím totiž pevně, že se probudí. On se tak z celého muzikálu těšil, měl z něho obrovskou radost, že tohle bychom mu nemohli udělat,“ řekl webu super.cz producent Oldřich Lichtenberg.

Uvedení představení bez Laufera si nedokáže představit ani další jeho spolupracovník. „Je jasné, že zdraví Pepíka je teď na prvním místě. Strašně mu držím palce a věřím, že bude v pořádku. Je to sporťák, musí to dát,“ dodal spoluautor muzikálu Zdeněk Hrubý.

Témata: Josef Laufer