Gabriela Koukalová: Definitivní konec spekulací o rozchodu?!

Gabriela Koukalová s manželem Petrem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 8:38 | Aktualizováno: 28. dubna 2020 22:28

Několik dní se spekulovalo o rozpadu manželství biatlonistky Gabriely Koukalové s badmintonistou Petrem Koukalem. Někdo to považoval za hotovou věc, ale tak jasně to opravdu nevypadá.

Minulý týden se začalo spekulovat o možném rozchodu Gabriely Koukalové s manželem Petrem. Tomu nejprve naložila jeho bývalá přítelkyně, moderátorka Lucie Šilhánová. Zdroj webu expres.cz poté tvrdil, že došlo k rozchodu sportovního páru.

Jak jsme vás však informovali, na instagramovém profilu někdejší biatlonistky tomu moc nenasvědčuje. Koukalová se pochlubila „dobrou zprávou pro rodiče“, s manželem na Jablonecku otevřeli dětskou skupinu pro malé děti.

V neděli si Gabriela vyrazila na první letošní intervalový trénink. Doprovod jí sice dělal nadějný badmintonista, nikoliv manžel, avšak i na něj přišla na sociální síti řeč. Potvrdila snad bývalá profesionální sportovkyně rozchod?

„Honzovi děkuji za trénink, manželovi za časomíru a dodání kuráže k tréninku a Kylie za prima psí doprovod,“ napsala Koukalová na instagramu. Manželským problémům nic nenasvědčuje.

Témata: Gabriela Soukalová