Agáta Prachařová začala s očistou: První krize!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. dubna 2020 15:42

Agáta Prachařová začala v tomto týdnu s očistou těla, rozhodla se vzdát některých neřestí, např. alkoholu a cigaret. První krize ale přišla až nečekaně rychle. Jak se s ní dcera Veroniky Žilkové vypořádala?

V tomto týdnu učinila Agáta Prachařová jedno zásadní rozhodnutí. Od středy se dala na roční detox bez vepřového masa, mouky, umělého cukru, alkoholu a cigaret. Spousta lidí si klepala na čelo a nevěřila, že dvojnásobná maminka takovou výzvu opravdu zvládne.

Moderátorka a někdejší modelka se fanoušky rozhodla ve čtvrtek informovat, jak to zatím jde. „No druhý den bez všeho je zatím naprosto v pohodě… akorát večer byla trochu chuť… no okurka s trochou soli to jistí vždy,“ přiznala na sociální síti.

S návratem maminky Veroniky Žilkové domů do Česka navíc získala další velkou oporu. „Máma se rozhodla, že jde do toho se mnou. Kdo se ještě přidá? Už jen asi 363 dní,“ prozradila Prachařová.

Je otázkou, co ji motivovalo k této očistné kúře. Víme však, že si před několika měsíci našla nového partnera, kameramana a střihače Marka Niessnera.

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková