Aleš Háma reaguje na provokaci Nely Boudové: Chtěl ho ukázat!

Aleš Háma a Jakub Wehrenberg 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. dubna 2020 14:32

Rouškový protest Nely Boudové byl v posledních dnech velkým tématem, zareagovat na něj potřebovaly i další celebrity. Třeba moderátor Aleš Háma ho chtěl ukázat taky. Jak to dopadlo?

Tento týden byla velkým tématem jedna protestní fotografie. Nela Boudová šokovala Česko snímkem, na kterém si intimní partie zakryla pouze rouškou. Zprvu tvrdila, že snímek má 90 % příznivců, v diskuzi se ale ukázalo, že je to spíš naopak. Fotka nakonec z jejího profilu zmizela.

Obdivně se však vyjádřilo několik jejích kolegů, mimochodem třeba Martin Zounar, Leona Machálková či Alice Bendová. Originálně se rozhodl zareagovat také Aleš Háma, který se to celé pokusil napodobit.

„Chtěl jsem se trochu dorovnat Nele, bejt taky rebel a punkáč a vyfotit se s ptákem a rouškou, ale ten můj se jí bojí a protestuje… Neluš vůbec nechápu, jak si to dokázala? Máš můj obdiv,“ napsal na instagramu.

Nela Boudová to nemohla nechat bez reakce. „Já taky ne. Tvá je vkusnější, to určitě… Ale debata kolem tvého ptáka nebude tak žhavá,“ vzkázala oblíbenému moderátorovi.

Témata: Aleš Háma Nela Boudová