Dominika Gottová září štěstím: Jsem ráda, že to vyšlo!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. dubna 2020 8:30

Dominika Gottová se snaží po návratu do Česka postavit na vlastní nohy, do cesty se jí ale postavila nečekaná překážka - nový koronavirus. Jak se dceři hudební legendy daří v této nelehké době?

Dominika Gottová má momentálně hodně času přemýšlet, protože stát sice urychlil plán otevírání obchodů a dalších provozoven, její bar v obchodním centru se ale otevře až koncem května. 

Nejstarší dcera legendárního zpěváka už před několika dny přiznala, že má strach, aby o práci kvůli koronaviru nepřišla. Podle svých slov ale v rámci tzv. kurzarbeitu bere 100 procent platu. I proto mohla říct následující slova. 

„Mám se dobře, jsem moc ráda, že mi vyšlo to nové bydlení, na které jsem dlouho čekala. Ještě bude trvat nějaký čas, než si byt zařídím, ale to můžu dělat za pochodu,“ svěřila se webu expres.cz.

Do pražských Vysočan, ke kterým měl vztah i její milovaný tatínek, se přestěhovala teprve před několika týdny. Předtím pobývala ve středních Čechách u kamarádky Šárky Rezkové, která přiznala, že se jí kvůli tomu málem rozpadl vztah.

Témata: Dominika Gottová