Eva Burešová bez přítele: Je to hrozné, přiznala!

Eva Burešová s partnerem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 13:59

Karanténa je pro některé vztahy velkou zkouškou. Řada párů nezvládá společné soužití, jiné řeší opačný problém, tedy odloučení. Takový je i případ herečky a zpěvačky Evy Burešové. Dojde na rozchod?

Mnoho umělců nese vládní opatření těžce, protože přišli o práci. Platí to i pro Evu Burešovou, která však alespoň může trávit více času s malým synem Nathanem. Něco, resp. někdo jí ale přece jen hodně chybí.

Karanténě ji totiž rozdělila s přítelem Matyášem, protože ona odjela k rodičům do Hlučína, zatímco on zůstal v Praze. „Rozhodně jsme se nerozešli, naopak si denně voláme, tak jak jsme byli zvyklí před karanténou,“ řekla webu blesk.cz.

„To, že nemohu být s Matyášem, je pro mě hrozné, protože on není jen můj přítel, ale i nejlepší kamarád a jsem zvyklá s ním všechno řešit, vše mu říkat a najednou tady není,“ vysvětlila herečka a zpěvačka.

Burešová si jinak pochvaluje, že může být s rodinou. „Chodíme na procházky nebo jsme na zahradě, kterou jsme mu strašně hezky upravili, má tam domeček, prolézačku, až mu závidím, že jsem takovou zahradu neměla já,“ dodala.

Témata: Eva Burešová