Dominika Gottová jako viník: Málem zničila dlouholetý vztah!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 12:00

Dominice Gottové se dlouholetý vztah s finským hudebníkem Timem Tolkkim rozpadl již před nějakým časem. Po návratu do České republiky se jí ale podařilo zasáhnout i do života dalších dvou lidí. Co jim provedla?

Dominika Gottová je na cestě k rozvodu s finským manželem Timem Tolkkim, málem ale způsobila i rozpad vztahu dalších dvou lidí, kterým vstoupila do života po návratu do Česka na konci loňského roku.

Nejstarší dceři legendárního zpěváka poskytla azyl zpěvačka Šárka Rezková, s ní a jejím partnerem žila Gottová několik měsíců pod jednou střechou. Všechno se točilo kolem Dominiky a málem si to vybralo svou daň.

„Dominika se objevila a najednou náš vztah začal mít trhliny. Soustředili jsme pozornost hlavně na ni, aby se měla a cítila dobře a málem jsme jeden o druhého přišli,“ svěřila se zpěvačka webu blesk.cz.

Po šestnácti letech vztahu se s Mirkem rozhodli vztah restartovat. Jak to dopadlo? „Doma nám říkají, že se chováme jako puberťáci, ale nám je teď dobře. Domča už má svůj život, my jsme si všechno vyříkali, začali odstraňovat chyby a je nám zase dobře,“ vysvětlila Rezková.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková