Koukalovi mlčí: ROZCHOD sportovního páru potvrdil známý!

Koukalová, Gabriela (biatlonistka) s manželem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 10:05 | Aktualizováno: 25. dubna 2020 11:47

Manželé Koukalovi byli jedním z nejslavnějších sportovních párů v Česku, to už je ale prý minulost. Podle zdroje z jejich okolí došlo k rozchodu badmintonisty a biatlonistky. Co se mezi nimi stalo?

Kolem badmintonisty Petra Koukala je v posledních dnech zničehonic rušno. Nejdřív přišla jako blesk z čistého nebe ostrá zpověď expartnerky Lucie Šilhánové, která mu pořádně naložila. Pak si média začala všímat, že už se Koukal neobjevuje ani se svou manželkou, někdejší úspěšnou biatlonistkou Gabrielou Koukalovou.

Podle zdroje webu expres.cz je rozchod sportovního páru hotovou věcí. „Oni nemají pocit, že o tom musí informovat celý národ. Je to i z Gábininy hlavy a Petr ji respektuje,“ řekl serveru zasvěcenec. 

„Petr do toho vztahu dal všechno. Nejen ke Gábině, ale i k jejím rodičům se choval s úctou a byl vždy nápomocný. Kdykoliv by všem přispěchal na pomoc a na tom se nic nezměnilo ani teď,“ dodal zdroj.

O budoucnosti jejich vztahu se spekuluje již od loňské účasti Gabriely v taneční soutěži StarDance. Lidé si totiž všímali, že ji Koukal v jejím průběhu nijak zvlášť nepodporuje. Teď už tomu všichni začínají rozumět.

Témata: Gabriela Soukalová