Markéta Konvičková: První chyba nastávající maminky?!

Markéta Konvičková s partnerem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 15:40

Jen pár hodin poté, co oznámila, že čeká miminko, měla Markéta Konvičková fanouškům co vysvětlovat. Mnozí z nich totiž nabyli dojmu, že nastávající maminka udělala první chybu. Co se stalo?

Markéta Konvičková v pondělí udělala velkou radost fanouškům, když potvrdila, že je těhotná, a to jen několik měsíců poté, co řešila naopak vážné zdravotní potíže. Možná i proto o ní mají lidé takový strach.

Někdejší účastnice SuperStar se na sociální síti pochlubila tím, že cvičí. Nejspíš nečekala, co bude následovat, i když jí to tak trochu lichotilo. „Moji milí, jste boží, že o mě máte starost a píšete mi, že nemám cvičit a mám se šetřit a že dávám prcošovi zabrat. Šetřila jsem se celý první trimestr,“ vzkázala Markéta.

„Šetřila jsem se celý první trimestr. Jógu všude během těhotenství doporučují, stejně tak jako plavání a procházky. Je to protahování a vše konzultuji s lektory,“ prozradila Konvičková s tím, že v józe má speciálně upravené polohy pro těhotné, aby nezatínala bříško.

Sympatická zpěvačka vysvětlila, že cvičení je podle ní velice prospěšné. „Spokojená maminka, spokojené miminko!“ dodala.

Témata: Markéta Konvičková