Co čeká Aničku Slováčkovou po operaci? Míša Kuklová promluvila!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 12:05 | Aktualizováno: 22. dubna 2020 19:18

Anička Slováčková se po celou dobu boje s rakovinou může spolehnout na podporu přátel. Taková Míša Kuklová dobře ví, o čem mluví, protože se potýká se stejnou nemocí. Co Aničce vzkázala?

Aničku Slováčkovou a Michaelu Kuklovou v poslední době spojuje společný nepřítel - rakovina prsu. Prvně jmenovaná včera na sociální síti prozradila, že má za sebou operaci a teď bude čekat na výsledky. 

„Jen hlásím, že mě včera propustili z nemocnice, kde mě před týdnem operovali. Starali se tam o mě jako o vlastní,“ napsala talentovaná herečka a zpěvačka na instagramu. Její starší kolegyně je jí v této době velkou oporou.

Kuklová poslala Aničce vzkaz i tentokrát. „Zlatíčko, už všechno bude jen lepší. Přeju krásný život, holčičko moje. Jsi skvělá,“ vzkázala Slováčkové, které už je doma a poctivě odpočívá, jak jí to řekli lékaři.

Slováčkové pod příspěvkem vyjádřily podporu i další známé osobnosti, např. herečka Alice Bendová nebo moderátorka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol. Všichni jí teď drží palce, aby výsledky byly dobré.

Témata: Anna Slováčková Michaela Kuklová