Josef Laufer: Zradilo ho zdraví! V rodině není jediný!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 9:33 | Aktualizováno: 22. dubna 2020 19:17

Josef Laufer se v posledních letech bál o zdraví blízké osoby, která statečně bojovala s velkými potížemi. Nakonec zradilo i jeho. Slavný zpěvák leží už přes měsíc v nemocnici v umělém spánku.

Pobyt osmdesátiletého Josefa Laufera v jedné z pražských nemocnic se po nedávné operaci srdce dál neplánovaně protahuje. Lékaři ho po zákroku museli uvést do umělého spánku a zatím jej stále neprobudili. 

Je to přitom už déle než měsíc a příbuzní a přátelé si pochopitelně dělají starosti. Alespoň trochu je mohla uklidnit slova dcery Ester. „Táta pořád spí, doktoři mi ale řekli, že vyhlídky jsou nadějné,“ prozradila webu ahaonline.cz.

Podepsal se na jeho zdraví fakt, že se zdravotními potížemi bojuje i další člen rodiny? Zdroj blízký rodině připomíná, že před několika lety upadla do toxického šoku zpěvákova žena, výtvarnice Irena Greifová.

„Irenka potřebuje stálou péči. Loni krátce po Pepových narozeninách skončila opět v nemocnici, teď se tam vlastně vystřídali,“ řekl webu extra.cz blízký rodinný přítel.

Témata: Josef Laufer