Karel Gott (†80): Přichystal ještě jeden nezapomenutelný zážitek!

Karel Gott 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 8:28 | Aktualizováno: 22. dubna 2020 15:44

Karel Gott pracoval doslova do posledního dechu. Sice už kvůli zdraví nemohl vystupovat, ale přemýšlel o několika projektech. Až v těchto dnech vyšlo najevo, jaký nezapomenutelný zážitek ještě stihl přichystat.

Fanoušci legendárního zpěváka vyhlížejí prosincovou Poctu Karlu Gottovi (†80) a doufají, že koncem roku už bude možné pořádat hromadné akce. Neradi by totiž přišli o nezapomenutelný zážitek, který jim Mistr ještě před smrtí stačil přichystat.

Jak vás stars24.cz informoval, na scénáři už se intenzivně pracuje v těchto dnech. Před svým odchodem se na jeho vzniku podílel sám Gott, teď se zapojila i vdova Ivana Gottová, která slyší jen samou chválu od spolupracovníků.

Jaký nezapomenutelný zážitek si tedy tvůrci pro diváky přichystali? Ještě jednou budou mít možnost vidět Karla Gotta. Slavík bude s fanoušky i moderátorem Liborem Boučkem komunikovat prostřednictvím projekčního plátna.

„Nepůjde jen o jeho písničky. Karel bude z plátna komunikovat s publikem i účinkujícími, kteří mu přišli vzdát hold,“ vysvětlil webu blesk.cz scénárista Radan Dolejš.

Témata: Karel Gott