Marek Ztracený přiznal: Kvůli koronaviru mu jde o zdraví!

Marek Ztracený 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 21:53

Na Marka Ztraceného doléhá situace, kterou způsobil koronavirus. Známý hudebník nemůže vystupovat a většinu dne se vyskytuje doma, což mu začíná lézt na mozek. Zpěvák se dokonce obává o zdraví.

Marek Ztracený v začátcích epidemie koronaviru uvízl na ostrově Mauricius, teď už je ale zpátky doma. Přesto má strach o své zdraví, konkrétně o to psychické. „Jsem ‘držák’ a vím, kde jsou teď v životě priority, ale dnes to na mě totálně dolehlo,“ svěřil se fanouškům na sociální síti.

„Chybí mi ten běžný život ..chybí mi sociální kontakt, kamarádi, kapela, chybí mi podání ruky, objetí, seznamování se s novými lidmi, posezení u kafe, debaty se sklenkou v ruce, pódium, koncerty, zahrát si jen tak pro radost na kytaru s partou známých… a chybíte mi vy,“ vzkázal na instagramu.

Podle zpěváka jsou teď všichni trochu odevzdaní a těžko se hledá v někom nadšení. „Držím hubu a krok - zdraví je samozřejmě přednější, ale jestli to takhle půjde dál - půjde brzy i o moje psychické zdraví,“ konstatoval.

„Všichni jsme na tom stejně a nechci vypadat, že brečím, jen jsem si chtěl trochu postesknout nahlas a říct, že až se to jednou zlepší, tak se mě, milí kamarádi a fanoušci, nezbavíte. Chybíte mi,“ dodal Ztracený.

Témata: Marek Ztracený