Agáta Prachařová promluvila o rozvodu! Jsou s Jakubem na nože?

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 13:30 | Aktualizováno: 21. dubna 2020 20:15

Agáta Prachařová uprostřed rozvodového řízení s Jakubem Prachařem promluvila o tom, jak mezi sebou manželé vycházejí. Jsou na nože, nebo na cestě k rozumné domluvě? Modelka a moderátorka prozradila víc.

V posledních týdnech je opět aktuální téma rozvodu mezi Jakubem Prachařem a jeho manželkou Agátou. Fotografové ji dokonce zastihli na cestě k právníkovi, a tak nemělo cenu nic zapírat. Dvojnásobná maminka nyní prozradila další detaily.

Oba se prý zabývají hlavně otázkou finančního vyrovnání. Jsem si jistá, že oba to už chceme mít za sebou, a tak nějak si oddychneme. Je to už pro oba dlouhé a karanténa nám to ještě protáhla,“ řekla Prachařová webu blesk.cz.

S Jakubem jsou prý v rámci možností v kontaktu. „Hlavně kvůli dětem, které si bere, minulý týden měl u sebe i Kryšpína, kterého si oblíbila Dana (Batulková),“ vysvětlila Agáta s tím, že to rozhodně není na to, aby spolu šli třeba na kafe.

„Určitě si vezmu zpět dívčí Hanychová a tím to pro mě bude definitivně uzavřené. Kryšpín je Dopita a Mia zůstane Prachařová,“ dodala modelka a moderátorka na závěr.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař