Richard Genzer v karanténě strádá? Nečekal, že tohle řekne!

Richard Genzer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2020 16:57

Richard Genzer má pochopitelně kvůli vládním opatřením proti koronaviru, která ho na nějaký čas připravila o práci, hodně času, ale nečekaně se mu to po jisté době přestává líbit. Známý bavič proto řekl zajímavou větu.

Koronavirus připravil velkou část umělců dočasně o práci. Někteří to možná zprvu přivítali, že budou mít více volného času. Takové myšlenky přiznal v pořadu Blízká setkání Českého rozhlasu Richard Genzer.

„Nikdy jsem nečekal, že tuhle větu řeknu, ale chybí mi práce,“ svěřil se dle webu rozhlas.cz. „Chybí mi, že teď nemůžu zajít na pivo nebo s přítelkyní na večeře a kafíčko. Výhoda je, že ušetřím,“ dodal s humorem sobě vlastním.

Volný čas nyní tráví na hausbótu na Vltavě, přitom s vodou má dost nepříjemné zkušenosti z nedávné doby, o kterých se ve vysílání rozmluvil. Před osmi lety se totiž topil v moři, které s ním pořádně zamávalo. 

„Na Kapverdách se mnou praštily dvě vlny. Měl jsem sedm zlomenin v obličeji, včetně patra,“ prozradil oblíbený bavič. „Po úrazu jsem nemohl ani do vany, nedokázal jsem se potopit,“ dodal Genzer.

Témata: Richard Genzer