Patricie Pagáčová vyrazila do přírody a zhrozila se: Tohle ne, vzkazuje!

Patricie Solaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 14:28

Patricie Pagáčová (za svobodna Solaříková) má momentálně méně práce a více času, který se snaží trávit v přírodě. Po víkendové projížďce na kole ale měla potřebu lidem říct, co by neměli dělat.

Možností, jak trávit čas, kvůli koronaviru a vládním opatřením proti jeho šíření výrazně ubylo. Lidé kupříkladu nemohou do obchodů, povoleny jsou však procházky či projížďky v přírodě, a tak si krátí dlouhou chvílí i umělci, kteří přišli o práci.

Výjimkou není ani Patricie Pagáčová, která o víkendu nasedla na kolo a vyrazila si na něm po Praze podél Vltavy. Fotografie na jejím profilu nasvědčuje tomu, že odložila roušku, nejspíš proto, aby mohla říct, co ji trápí.

„Chtěla jsem vás o něco poprosit,“ obrátila se na instagramu na své fanoušky. „Jelikož teď všichni trávíme víc času v přírodě, buďme k ní ohleduplní, nenechávejte po sobě nikde odpadky a už vůbec neodhazujte použitý kapesníčky a roušky,“ vzkázala lidem.

Sympatická herečka a porotkyně SuperStar nejspíš po cestě viděla hodně odpadků, a tak se rozhodla lidem promluvit do duše. „Co si s sebou přinesu, to si zase odnesu. Všechno do koše!“ dodala. 

Témata: Patricie Solaříková