Lucie Vondráčková ukázala, co (ne)dělá! Co na to fanoušci?

Lucie Vondráčková opéká buřty 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 11:28

Lucie Vondráčková se o tomto víkendu rozhodla fanouškům ukázat, co dělá v době koronavirové krize, ale co také - navzdory nařízením vlády - nedělá. Co si o tom její příznivci myslí?

Také Lucie Vondráčková musela přizpůsobit program koronaviru, mimo jiné na konci března přišla o dlouho očekávanou premiéru divadelní hry. Jako dvojnásobná maminka věnuje čas pochopitelně dětem, které má s hokejistou Tomášem Plekancem.

Zatímco minulý týden se o Velikonocích vydala do vylidněné Prahy a nestačila se divit, tentokrát z hlavního města unikla. Na sociální síti se pochlubila videem z přírody, na kterém by však její fanoušci mohlo něco pobouřit.

„Na samotě u lesa… děti a rodina a Lenka a voda a klid a pes a život,“ napsala oblíbená herečka a zpěvačka ke krátkému záběru, ze kterého je patrné, že spolu všichni usedli u ohně a opekli si buřty.

Po rouškách, které bychom mezi lidmi měli podle nařízení vlády nosit, není na videu ani památky. Většině fanoušků to ale nevadilo, mnoho z nich se přiznalo k tomu, že v těchto dnech u ohně také usedli.

Témata: Lucie Vondráčková