Jiří Krampol narovinu o tom, co zažívá: Je to hrozný, pak ještě horší!

Jiří Krampol 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 21:18

Jiří Krampol také musel vzít v potaz, že se v Česku šíří koronavirus, a přizpůsobil se. Domácí izolaci si ale podle svých slov moc neužívá. Doma je totiž sám, a tak není divu, že když měl tu možnost, tak řekl, jak se mu daří.

Jiří Krampol momentálně trpí samotou. Kvůli opatřením proti šíření koronaviru nemůže mezi lidi a nehraje divadlo, jeho manželka Hanka je navíc v léčebně, kde jsou z pochopitelných důvodů zakázány návštěvy. Jak tedy tráví čas?

„Jsem doma, chodím dvakrát denně na procházky na nábřeží. O jídlo se mi stará kamarád, který mi vaří. Já si někdy taky uvařím, něco si koupím, cvičím. Snažím se číst, koukám na televizi. Snažím se to přežít,“ prozradil webu expres.cz.

Moc zábavy si tento milovník humoru ale pochopitelně užije. „Je to hrozný. Strašná otrava. Přes den to jde, ale večer je to horší. Bývám do půlnoci, do půl jedné vzhůru,“ vysvětlil známý bavič.

Ačkoliv si Krampol nemůže nijak vyskakovat, zároveň ani nestrádá. „Já moc neutratím. Kupuju si jenom jídlo. Blbá je ta činže, ta je vysoká. Dlouho bych to nevydržel. Našetřeno moc nemám,“ dodal.

Témata: Jiří Krampol