David Matásek zlomil srdce divákům? V oblíbené roli už se možná neobjeví!

David Matásek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 14:17

David Matásek se v posledních letech objevuje v jednom oblíbeném českém seriálu, těm dnům je ale nejspíš konec. Populární herec připustil, že se v této roli možná už nikdy neobjeví.

S Davidem Matáskem je neodmyslitelně spjata role Kendyho, kamaráda hlavní postavy filmové série o Básnících, v poslední době ale také postava nesmlouvavého policajta v seriálu na televizi Prima.

Populární herec je rád, že se neotřelá kriminálka lidem zalíbila. „Je fajn, že se divákům Polda líbí. Tenhle národ miluje retro, což tenhle seriál do jisté míry byl. Lidé mě oslovují a citují různé moje hlášky,“ přiznal v rozhovoru pro deník Právo.

Natáčení nových epizod současná doba nepřeje, produkce televizních seriálů byla kvůli koronaviru přerušena. Další díly Poldy však ani vznikat neměly. Matásek přiznal, že si sám sebe v této roli už neumí moc představit. 

„Zatím jsme se rozloučili. V sedmapadesáti jsem si na to už připadal starý, děláme tam sice, že jsem mladší, ale pracovně to už bylo na hraně, půl roku jsem neměl čas vůbec na nic: na sebe, na děti, na rodinu,“ vysvětlil.

Témata: david matásek