Soukup s Mátlovou dlouho nevydrží? K ženám se nechová zrovna příkladně!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 11:18 | Aktualizováno: 18. dubna 2020 21:02

Jaromír Soukup už podle dostupných informací není nezadaný, údajně tvoří pár s pěvkyní Terezou Mátlovou, kterou přebral Františku Janečkovi. Právě producent lidem prozradil, co mu o svém vztahu s boháčem řekla Kateřina Brožová.

Nejsledovanější milostný trojúhelník posledních dnů vytvořili Jaromír Soukup, Tereza Mátlová a František Janeček, který má se známou pěvkyní dceru. Právě hudební producent tuto informaci vyzradil médiím.

O vztahu mediálního magnáta s matkou své dcery a jeho budoucnosti si myslí své. „Jakou to má perspektivu, to vám nebudu říkat, dokážu si to ale představit. On není žádný romantický typ,“ řekl webu extra.cz.

Janeček tak soudí na základě rozhovoru s někdejší partnerkou miliardáře a moderátora mnoha pořadů na televizi Barrandov. „Znám názor lidí, kteří s ním žili, například Kateřiny Brožové,“ prozradil producent.

Od oblíbené herečky se dozvěděl, že se Soukup v některých situacích neumí chovat. „Znám jeho slovník, kdy dva dny Kateřinu miloval a pak na celý dům řval sprosťárny,“ nechal se slyšet Janeček.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Tereza Mátlová Kateřina Brožová František Janeček