Hana Krampolová děsí: Teď už se zblázním stoprocentně!

Hana Krampolová s mužem 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 9:36

Hanu Krampolovou uvěznil koronavirus v léčebně a manželka známého baviče to tak pochopitelně nemá jednoduché. Její slova musela Jiřího Krampol pořádně vyděsit.

Hana Krampolová je momentálně v nezáviděníhodné situaci. Jak vás stars24.cz informoval, v léčebně platí velice striktní režim. Pacienti nemohou na chodbu a jídlo dostávají přímo na pokoj, kde musí trávit veškerý čas. Není divu, že pacientům už to leze na mozek.

„Jestli jsem doteď blázen nebyla, tak nyní už blázen budu. Jsem tu už na palici úplně ze všeho, za chvíli z toho budu vyšinutá,“ svěřila se manželka známého baviče webu extra.cz.

Celé dny tráví Hanka na svém pokoji. „Už ráno po probuzení mám takové stavy, že se bojím, jak ten den přežiju,“ nechala se slyšet a prozradila, že den tráví koukáním na televizi. „Pomalu to utíká,“ dodala ještě. 

Její manžel Jiří Krampol si jistě přeje, aby se slova Hanky nevyplnila. Už tak si toho se svou ženou vytrpěl hodně. Již loni strávila několik měsíců po léčebnách, pak byla sice propuštěna, ale koncem roku skončila opět v péči odborníků.

Témata: Hana Krampolová