Jiří Krampol o strachu z koronaviru: Tohle by to mohlo zkomplikovat!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 16:58

Jiří Krampol věkově spadá do skupiny lidí, pro které představuje nový koronavirus velké nebezpečí. Oblíbený herec bere tuto hrozbu naprosto vážně. Obzvlášť kvůli tomu, že už má jisté komplikace.

Jiří Krampol si dál dělá starosti kvůli zdravotnímu stavu manželky Hanky, kterou podle jeho slov shodili z postele a přivodili jí zlomeninu stydké kosti. Ani známý bavič si ale momentálně nemůže vyskakovat.

Oblíbený herec a moderátor přiznal, že má strach z nového koronaviru, který trápí celý svět i Česko. „Mám obavy, protože mám blbé průdušky. Kdybych to čapl, mohlo by to být komplikované,“ svěřil se webu expres.cz.

I proto si bedlivě všímá nezodpovědného chování spoluobčanů. „Štvou mě lidi, kteří jdou bez roušky nebo se schází v hospodách. Na jednu stranu se strašně hlídáme a pak někdo takhle riskuje. Sám mám hadrovou i jednorázové roušky,“ vysvětlil.

Krampol ovšem chodí mezi lidi minimálně, a tak se nemusí až tak bát. „Jsem doma, chodím dvakrát denně na procházky na nábřeží. O jídlo se mi stará kamarád, který mi vaří. Snažím se to přežít,“ dodal. 

Témata: Jiří Krampol